Planinsko Društvo Vrhnika

Aktualno

Zimzeleni

Zimzeleni na prvem jesenskem pohodu

Ker sta zaradi slabega vremena junijska pohoda odpadla, smo komaj čakali na september in prijaznejše vreme, da se bomo spet podružili na pohodu. Vodnik Jože

Več >>

Cveletov pohod 4. junija 2022

Lintverni smo tudi letos opravili tradicionalni Cveletov pohod, ki poteka že od leta 2010. Volčje in okolica Bloškega jezera sta nas tudi tokrat pritegnila. Odločili smo se krožni pohod, ki je bil sprejemljiv za vse Lintverne. Razgibana pot po Bloški planoti nas je vodila skozi Veliki vrh, nato pa  mimo Runarskega čez hrib Tabor. Nadaljevali smo mimo vasice Kotel ter se po gozdnih in travniških poteh vrnili nazaj v okolje Bloškega jezera. 

Ciril- Stari se je tokrat odločil drugače. S seboj je pripeljal športno kolo in opravil zanimivo kolesarsko turo ter uresničil svoj načrt na kolesarsko-pohodnem dnevu.

Prijetno sproščeni in ravno prav utrujeni smo se ponovno zbrali pri Nuši in Cveletu v Volčjem, kjer je kot običajno tudi letos sledilo kosilo in vse kar sodi zraven.

Nuša in Cvele, da sta nas še enkrat  več čudovito postregla. Ob prijetnem druženju smo obudili spomine na marsikatero planinsko turo doma in v tujini. 

Pohoda smo se udeležili: B`čar, Cvele, Cvičkar, Duno, Padal`c, Ponca, Stari, Špilčk in Vezist.

Zapis in foto: Lintvern Vezist.

Delite

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn