Planinsko Društvo Vrhnika

Članarina

Članarino lahko člani Planinskega društva Vrhnika poravnajo na sedežu Planinskega društva Vrhnika, Tržaška cesta 11, I. nadstropje, Vrhnika v času uradnih ur, v koči na Planini v času, ko je koča odprta in na spletni strani Planinske zveze Slovenije.

Ravno tako se na navedenih lokacijah lahko včlanijo bodoči člani društva, ki s seboj prinesejo izpolnjeno pristopno izjavo in ob včlanitvi poravnajo ustrezno višino članarine. Vsi člani (stari in novi) prejmejo znamkice za tekoče leto in čez teden dni po pošti od PZS nove izkaznice in nanjo prilepijo prejete znamkice (stare člane opozarjamo, naj ne lepijo znamkic na stare kartice s sliko).

Planinsko društvo Vrhnika svojim članom nudi vsakoletni popust pri plačilu članarine.

2021

Spoštovani planinci in planinke! Obveščamo vas, da je zaradi preventivnih ukrepov za preprečevanje širjenja okužb s korona virusom, društvena pisarna še vedno do preklica zaprta. Članarino s popustom lahko za leto 2021 plačate do 30. junija 2021. Če boste članarino plačali preko UPN obrazca (položnica) ali spletne banke, vas prosimo, da za namen plačila vpišete imena članov, za katere plačujete. Nakažite znesek po ceniku. Znamkice vam bomo poslali po pošti. Za kakršnekoli informacije in vprašanja nam lahko pišete na naslov pdvrhnika@gmail.com ali pokličete na telefonsko številko 040 480 366. V društvo se lahko včlanite tudi preko spletne strani Planinske zveze Slovenije, kjer pa ne morete uveljavljati popusta.

Prenos obrazca