Planinsko Društvo Vrhnika

Aktualno

Sončki

Sončki po Ihanski poti

Na prvi junijski torek smo se Sončki, ob upoštevanju veljavnih ukrepov zaradi epidemije covida-19, odpeljali do Ihana in se pri Športnem parku podali po Ihanski

Več >>
Zimzeleni

Zimzeleni po poti Drvošec

Končno smo dočakali prvi pohod po dolgih mesecih čakanja na umiritev epidemije korona virusa Covid-19. Ob upoštevanju vseh varnostnih ukrepov smo se odpravili na lažji

Več >>

57. planinski tabor – Rudno polje 2021

šolsko leto je skoraj že za nami, počitnice so že v pričakovanju in z njimi tudi planinski tabor. Čas je, da vas povabimo na 57. planinski tabor za mlade, ki bo potekal od 1. do 10. avgusta 2021 na Rudnem polju.

Zaradi trenutnih razmer ne moremo obljubiti, da bo tabor izveden. Razmere se spreminjajo iz dneva v dan. Ravnali se bomo po priporočilih pristojnih organov (NIJZ).

Skenirano ali fotografirano prijavnico pošljite po e-pošti na mladinci.pdvrhnika@gmail.com najkasneje do 15. 7. 2021.

Vse nadaljnje obveščanje bo potekalo po elektronski pošti. Ker letos ne bo skupnega sestanka za udeležence tabora v živo, lahko morebitna vprašanja pošljete na elektronski naslov mladinci.pdvrhnika@gmail.com ali se oglasite v času uradnih ur (vsako sredo med 19. in 20. uro) v društveni pisarni (Tržaška cesta 11).

Lep planinski pozdrav.

Mladinci in mladinke iz MOPD Vrhnika

Delite

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn